"Imádtuk!! Linda hihetetlenül bánik a babókkal! (Tényleg kis "kotlós" vagy!) Egy pillanatra sem féltettük a mi kis szerelmünket! Gyönyörű a helyszín és eszméletlen szuper képek a végeredmény! Legközelebb is őt választjuk! Köszönjük a kitartásodat és az odaadó munkádat!"

10 napos Zente baba 2017. év Jászberény Első babájának Édesanyja

Feliratkozás hírlevélre

"Nincs mitől fèlni,nem fájt :) Viccet fèlretève vágjanak vele! Örök èlmèny, emlèk! A családias hangulat, segítőkèszsèg. A szoptatási lehetősèg.

Megkaptad, amit vártál a fotózástól?

Igen, maximálisan."

 

Anyukája a csodás 14 napos Bella babának

Feliratkozás hírlevélre

"Megkaptad, amit vártál a fotózástól?

Igen, teljes mértékben meg vagyok elégedve!

Mit mondanál más kismamáknak, akik még a szülés előtt állnak és gondolkodnak az újszülött fotózáson?

Azt, hogy ha fontos a baba nyugalma, ha minőségi képeket szeretne, akkor mindenképp válasszon Téged! Megnyugtatott, hogy nem siettél, hanem ránk szántad a fél napot kb. :-) "

6 napos mosolygós Levente Édesanyja

Feliratkozás hírlevélre

"Amit vártam meg is kaptam, gyönyörűek lettek a képek és tényleg ez egy örök emlék, mert még csak 3 hét telt el azóta, de már most látom mennyit változott, mennyit nőtt. Még apucink is teljesen el van varázsolva a képektől, pedig Ő nem egy nagy fotó rajongó!
Minden kismamának csak is ajánlani tudom, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert tényleg olyan gyorsan telnek a napok és észre se vesszük és felnőttek. Nagyon nagyon jó vissza nézni a képeket, ezek az ember életében örök emlékek lesznek, főleg mikor már kirepülnek és csak a képek maradnak nekünk!
Volt-e valami különösen pozitív a fotózás során: Igen, nagyon megnyugtattad Lillát."

15 napos kislány Lilla baba Anyukája

Feliratkozás hírlevélre

"Nyugodt szívvel rád bízhatja a gyerkőcöt, mert szeretettel és hozzáértéssel nyúlsz hozzá. Különösen pozitív volt, hogy úgy bántál a gyerekkel, hogy itt is mertük volna hagyni veled, bátran rád bízhattuk."

9 napos Barnus baba Anyukája

Feliratkozás hírlevélre

"Köszönjük a slide videót, és az egész munkát. Tényleg nagyon szuperek lettek a képek, már nagyon várjuk, hogy megmutathassuk a családnak.

A stúdió nagyon szép, otthonos, rengeteg kellékkel, abszolút bababarát berendezèssel. A kertet a hideg miatt nem használtuk, de mivel a kisfiunk egy éves szülinapja augusztusban lesz, igy biztos arra is sor kerül. A fotózás jó hangulatban telt, Linda nagyon türelmes, és ért a babák nyelvén (a mi babánkén legalábbis tuti), a 3 hónapos babánk élvezte a fotózkodást. A képek nagyon jól sikerültek, biztos visszatérünk még! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom."

 

3 hónapos Samu Édesanyja

Feliratkozás hírlevélre

"Mit üzensz azoknak az anyukáknak, akik még szülés előtt állanak?

Bátran vágjanak bele, mert tényleg minden adott ahhoz, hogy kellemesen teljen a stúdióban töltött idő!

Amilyen hozzáértéssel bántál a Manóval, ahogy ráhangolódtál! Fantasztikus volt!"

14 napos Dániel baba Édesanyja

Feliratkozás hírlevélre

"Álmomban nem gondoltam, hogy egy baba fotózás ilyen szakértelmet igényel. Mármint a babával való bánásmódban, csak ámultam. :) Végig azt éreztem, hogy a lányom nagyon jó kezekben van. 

Megkaptad, amire számítottál?

Megkaptam, még többet is. :) Mit üzensz azoknak az anyukáknak, akik még szülés előtt állnak az újszülött fotózással kapcsolatban?

Ha akkor szinte lehetetlennek is tűnik és fárasztónak, akkor is érdemes belevágni, én a fotózás alatt tudtam először ellazulni, mert Linda olyan nyugalmat árasztott végig, amit a baba is érzett, öröm volt nézni, ahogy a babámmal "dolgoznak". :) Arról nem is beszélve, hogy mindenki el fog ájulni a képektől. Te is. :) "

Luca baba 13 napos, Anyukája Enikő

Feliratkozás hírlevélre

"A személyed ahogyan a kislányommal bántál, mérhetetlen nagy szeretettel és türelemmel. ( a borzasztó nagy hőség ellenére) A műtermed is nagyon barátságos volt és mindenről gondoskodtál kellemes lágy zenéről, teljes nyugodtság fogadott minket. Megkaptad amit vártál a fotózástól: Teljes mértékben sőt még többet is adtál, akár a képeket illetően. Akár a fotózásra gondolok vissza csak pozitívan tudok véleményt alkotni rólad, rólatok.
Türelmes, nyugodt vagy, és nagyon nagy szeretettel végzed a munkád, ez látszik ahogyan a kisbabákkal bánsz, óvatosan finoman. A fotózás légköre, helyszíne a kellékek a kiegészítők sokasága, hogy mennyire készültél a fotózásra. A nyugodt, türelmes személyiséged."

11 napos Lea baba Édesanyja

Feliratkozás hírlevélre