Fotós életem 2. káosz
10 Március
2016

Fotós életem 2. káosz

A tegnapi napom csak a maga megszokott zsúfolt és előre nem kiszámítható módján folytatódott.

A stúdiómról annyit kell tudni, hogy még mindig vannak rajta befejezetlen területek, amik helyenkénk a jobb időjárásra várnak, de van ahol csak egy egy kis felszabadult idő kellene hozzá, hogy haladjunk a bejezezés felé. Ez történt tegnap is egy tyúk lépést tettünk és biztony az ilyen "apróságok" is mint például egy szegőzés is elveszi az időt. (effektíve attól, hogy a fotó sorozataimmal haladjak)

Utána még jött egy kis retusálás, ügyfél, telefonok, gyermekeim esti körök, mosás stb.

És a mai nap egyik csodája a szép "tavaszi" időjárás áldása a sok eső utáni udvarra kiengedett óvodás fiúk hada. Mint minkor a kalitkából a madarakat szabadon engedik, had repüljenek...

Ugye, a jó kis bordázott talpú sport cipőből, ami az éjjel szuperül kiszáradt, annak reggel itt a helye, hogy kipogyogjon darabjaiban és porrá zúzzuk még indulás előtt. Ok. Jöhet "Nünüke" (ő a porszívónk)!

Már tegnap este mindent beosztottam és elterveztem a mai napommal kapcsolatban, és itt rontom el mindig!!!

Bár kb. 13 éve biztosan tudom, hogy egy nap nem úgy fog telni, ahogy én megterveztem és én szeretném, de még mindig hiszek benne, minden nap és itt jön a csalódás, mikor már 11 óra van és még a terveimből, amit eddigre beütemeztem 10-ből kb. 1-nél járok. Hát ez szívás (ahogy a tini lányom egyik kedvenc regényében mondaná a rajzfigura) - bár szerintem inkább idegtépő.

Szóval mára is jutott bőven a házimunkából reggel-délben-este.

De azért nap közben csak tudok egy kis reklám anygot készíteni, bejezni egy újabb család fotósorozatának utómunkáit. Egy-két kép rendelést leadni. Közösségi oldalak post-jaival is kell néha foglalkozni (bár ez határozottan nem a kedvenc elfoglaltságom).

Ja és mindig jár az agyam a következő fotózásokon, családokon, gyermekeken, babákon. Tervezgetem a képeket, kellékeket. Beszerzek egy-két alapanyagot és elkezdek kiegészítőket gyártani.

Ezek órák-órák-órák, jövés-menés sokasága. És a stúdió takarítás, fertőtlenítés, ruhák, hátterek mosása is ott van még.

De hogy vacsorára mint főzök azt még nem tudom - hogy gyors is legyen, meleg is, azért egészséges is legyen már, ja és mindenkinek jusson elég :-)

visszalépés