Kislány Babák fotózása
25 Február
2016

Kislány Babák fotózása

Alapvetően nem tudok felsorolni 5 konkrét dolgot, tulajdonságot, jellemvonást, ami nagyon erőteljesen megkülönböztetné a közel azonos korú babák fiúk és lányok közötti különbségeit.

De azt határozott tényként állítom, ami minden 6 hó fölötti babán erőteljesen látszódik, letagadhatatlanul, hogy az Anyuka mennyi és milyen időt tölt el gyermekével. Hogy mennyit fogja a kezében ringatva, dudorászva, táncolva, nyugtatva, dédelgetve altatva, vagy mennyit ül le mellé vagy hemperedik oda, hogy huncutkodjanak együtt, vagy épp mesét olvasson, játékokat nézegessenek, beszélgetve, énekelve játszva együtt töltsék az idejüket.

Vagy épp csak "önállóságra" próbáljuk nevelni őket és függetlenségre 6 - 12 hónaposan és az a lényeg, hogy naphosszakat "el-legyen magában" a baba, aludni is csak betesszük az ágyába, meg kell tanulnia, hogy...

Szóval egy baba fotózás szempontjából talán a kisfiúk kicsit nyugodtabbak és komolyabbak, és talán egy hajszálnyival könnyebb a kislány babákat nevetésre bírni és kíváncsiak, de összességében nemektől függetlenül egy fotózás alatt a babák viselkedésében alapvető különbséget elsősorban az Anyuka és Apuka gyermekével töltött minőségi ideje határozza meg.

visszalépés