Hello.

Mindenkinek megvan a saját története. Én talán nem a múltban kezdeném a sajátomat, hanem a jelenben. Munkám során embereket, életeket, történeteket állítok meg egy pillanatra és képeket formálok belőlük. Beszédes, érzelgős, nevetős, sírós, mesés, komoly, bohém, szerelmes, csodálatos pillanat képeket – amik egy egész életen át, sőt generációkon át őrzi a TE történeted darabkáit. Amely képet nézegetve, elkezdesz majd évek múlva beszélgetni a kedveseddel, gyermekeid édesapjával, szerelmeddel, barátaiddal, sőt gyermekeiddel és majdan unokáiddal is és csak meséltek és meséltek a képekről a TI saját történetetekről.

Örömmel tölt el, hogy mások boldog életdarabkáit, történet részleteit egy pillanatra megállíthatom, és örök emlékül adhatom át fotóimat, amik Róluk, Rólad és Nekik, Neked készülnek.
Mint ember fotózom mindent, de mint fotós nem fotózom mindent. Mivel az én történetem az életem egyik legfontosabb része több, mint 18 évvel ezelőtt kezdődött, mikor megismertem a másik (jobbik) felemet, az én drága férjemet, aki támaszom, barátom, szeretőm, lelki társam, olyanok vagyunk, mit „borsó meg a héja”. Ezután megszületett 3 gyermekünk a 14 éves Gigi, 13 éves Lili és 7 éves Berci a maguk nagyon sajátos egyéniségével és csodás adottságiakkal megáldva, nap-mint-nap köréjük építjük életünket.

És nekem személyesen Isten után a legmagasabb földi érték az életemben a családom ezért történt, hogy kismamákat-kispapákkal, újszülött babákat, cseperedő 1 éves szülinapjukat ünneplő babákat, kicsi gyermekeket, ovisokat, sulisokat, tiniket, gyermekeket és családokat fotózom, az Ő történetük képeit készítem teljes lényemmel és rengetek szeretettel. És persze próbálom a saját fotós stílusomat, látásomat összegyúrni a Ti személyiségetekkel, színes kívánságaitokkal, Ti történetetek pillanataival, hogy valóban azt lássátok a képeken, amit én látok, mikor rátok nézek, hogy kicsit az én szememmel is lássátok saját magatokat.

Nézegesd meg a fotóimat, és ha Te is szeretnéd, ha megállítanám a történeted néhány képkockáját, akkor azt javaslom, hogy ne tétovázz, hanem küldj gyorsan egy üzenetet, hogy felvegyük a kapcsolatot!